"Перемога наша - в руках Бога, але геройство наше - в наших руках." (М. Колодзінський)

З нагоди Дня Гідності та Свободи до нашої школи завітав особливий гість - учасник Революції Гідності, ветеран АТО Павло Скшетуський. На фронті воїн пробув 4 роки, пройшовши майже усі гарячі точки — Слов'янськ, Дебальцево, Авдіївку. Павло проходив службу в Батальйоні імені генерала Кульчицького, cформованого з добровольців Самооборони Майдану, першого та другого резервних батальйонів Національної Гвардїї України. На сьогоднішній зустрічі Павло Скшетуський відповідав на хвилюючі запитання учнів 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини та ділився спогадами, що пережив разом зі своїми побратимами в зоні АТО, показуючи власним прикладом, що любити Батьківщину можна не лише словами, але й вчинками доводити це. Без сумніву зустріч не лишила байдужим нікого, школярі надихнулися мужністю та патріотизмом ветерана.

Отож, пам'ятаймо, що сьогодні твориться історія, учасниками котр ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20

До Дня Гідності та Свободи учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини одягнули народний одягШкола замайоріла від розмаїття вишиванок, різних кольорів, візерунків та форматів.

Погляньте, які неймовірно красиві українці та україночки навчаються в нашому закладі освіти!

 

            Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 62 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20

Україна - це територія гідності та свободи.

Такими нас зробила не одна, а дві революції - Майдан 2004 року і революція 2013 року - Революція Гідності, коли українці продемонстрували власну гідність та прагнення до свободи.

Учнями нашої школи до Дня Гідності та Свободи була організована виставка "Україна - це ти!", а для збереження світлої пам’яті всіх героїв Майдану та воїнів-захисників України, які загинули за гідність і свободу нашої країни, було запалено свічки.

Віримо в світле майбутнє нашої держави!

 

            Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20

Ось як сьогодні проходила робота Юних патрульних руху ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини.
Чергові учні контролювали перехід проїзної частини дороги дітлахами та дорослими, нагадуючи, що переходити проїзну частину потрібно тільки по пішохідних переходах.

 

             Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та безпеки дорожнього руху в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини.

В школі було проведено багато цікавезних заходів: вікторина «Знай і вивчай правила дорожнього руху», тематична виставка літератури «Безпека на дорозі – безпека життя», бесіди: «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», перегляд тематичних фільмів та мультиків «Дитинству – безпечні дороги» та інші про безпеку на дорозі.

18 листопада класний керівник 1—Б Березовська О.Р. провела «ранкову зустріч». Цього дня вона присвятила її вивченню з дітьми правил дорожнього руху.
Учасники зустрічі повторили, як потрібно переходити вулицю, які дорожні знаки допомагають пішоходам та водіям, вивчили правила безпеки під ... Читати далі »

Переглядів: 74 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20

Кольоровий тиждень - це завжди весело та захоплююче! Ловіть фотозвіт цих чудових різнобарвних днів.


Однак, хочеться додати, що Кольорові тижні не лише веселі, а й дуже корисні, оскільки таким чином впроваджується в практику роботи з дітьми елементи кольоротерапії, що є чудовою методикою покращення здоров'я учнів за допомогою кольорів.

 

            Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 67 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20

Талант як квітка: народжується і поступово розквітає , досягаючи довершеності. Над досягненням довершеності своїх талантів наполегливо працює учениця нашої школи, Іванна Марчук, котра з 4-річного віку займалася сучасними та народними танцями, а ось вже 2 роки як віддає майже увесь свій вільний час східним.

В цієї неймовірно талановитої красуні за плечима безліч різноманітних концертів, конкурсів та перемог!

Іванка захоплено розповідає: "Східний танець- це неповторна історія почуттів. В наш час вони досить популярні. Ці танці для мене займають перше місце по своїй красі й жіночності!

Вони дуже корисні, адже регулярні заняття даним видом мистецтва роблять еластичними і сильними всі м'язи, покращується постава. Вкотре переконуюсь, що заняття східними видами танців є чудовою нагодою зняти стрес, вони прекрасно розслаблюють все тіло, знімають розумову напругу після трудового дня. Безперечно, танець живота піднімає настрій, адже займаючись ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-11-20