10:10 AM
Урок про здорове харчування (Англійська мова)

В рамках Фуд челенджу від @Healthy_Schools_ua вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини Софія Лерівна Гварамія провела уроки для учнів 6-А та 6-Б класів на тему "Здоровий спосіб життя", інтегрований в таку постійну навчальну дисципліну як англійська мова.

Мета уроку:
практична - навчити учнів розповідати про здоровий спосіб життя; удосконалити монологічне та діалогічне мовлення учнів;
розвиваюча - розвивати пам'ять, логічне мислення, увагу; розвиток навичок читання, говоріння, аудіювання та письма;
освітня - ознайомити учнів зі правилами здорового способу життя; стимулювати комунікативно-пізнавальну діяльність дітей та бажання учнів спілкуватися англійською мовою;
виховна - виховувати культуру спілкування, формувати бажання вести правильний спосіб життя.

На уроці обговорили, що таке здорове харчування. З переліку продуктів визначали, що корисно їсти, а що відноситься до нездорової їжі. Прослухали текст про те, як бути здоровим. Прочитали тексти про різне харчування діток та визначили, що варто їм було б змінити в їхньому харчуванні та способі житті, дали поради. Також діти зробили власне опитування своїх однокласників щодо їхнього харчування.

В 6-А класі була робота в групах, дискусія та обговорення питань, підведення підсумків та заповнення бланків з відповідями на питання до однокласників. В 6-Б була робота в парах, теж заповнення опитувальника щодо харчування, але тільки одного однокласника.

На уроці використовували мультимедійну презентацію, відео про здорове харчування, роздаткові матеріали.

Враження учнів від уроку:
"Урок дуже сподобався. Хотілось би завжди харчуватися правильно, але ну дуже люблю ті чипси, морозиво, фаст-фуд. Але ми обговорили, що можна їсти таку їжу теж, але в маленькій кількості. Жаль, що тільки одне морозиво можна на тиждень. Хочеться більше.", "Був здивований, що в колі стільки цукру. Намагатимусь пити менше газованих напоїв, їсти більше фруктів.", "Було весело і цікаво. Найбільше запам'яталося відео про харчування.".

Переглядів: 75 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0