11:07 AM
Парламент школи: Дарина Петрук

Друзі, ви щодня бачите результати роботи шкільного парламенту, котрі роблять усе, аби наша школа була сучасною, яскравою та цікавою!

Та чи добре ви знаєте тих людей, що займають керівні посади в шкільному парламенті? Отож, цього тижня ми познайомимо вас ближче!

Президентом школи (голова АУМ "СВІТ") ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини є Даша Петрук, котра навчається в 10 класі і вже третій рік поспіль займає цей відповідальний пост. Дівчина наділена чудовими лідерськими якостями, активна, відкрита до діалогу та ініціативна!

Наш президент школи є головою учнівського колективу і виступає від його імені. Головним його завданням є згуртування як учасників АУМ "СВІТ", так і всіх учнів школи.

Dashunia Petruk розповідає про себе: "Я не люблю сидіти на місці, тому кожного разу намагаюся придумати щось цікаве. Ось уже десятий рік ходжу на хореографію та вокал. Не уявляю свого життя без подорожей і нових знайомств, саме тому часто їжджу за кордон і маю багато приятелів з різних куточків світу. Не можу терпіти несправедливість, через це завжди намагаюся домогтися правди. Завжди й в усьому намагаюся допомагати людям і бути прикладом для своїх сестер.".

#парламент_школи

 

            Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 76 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0