Друзі, ми знаємо, як вам цікаво дізнатися більше про очільників парламенту школи, тому поспішаємо розповісти вам про заступницю голови АУМ "СВІТ", Іванку Марчук (11 клас).

Дівчина дуже креативна, творча і відповідальна. Різноманітні тематичні значки для учнів, медалі, чарівні шляпки - це все робота нашої Іванки!  Також не можемо не відзначити чудові лідерські якості учениці!

Ось що вона розповідає про себе: "Привіт я Іванка! Я різностороння розвинена особистість. У мене є чимало занять, які мене захоплюють. Одне з найулюбленіших - це танці, я не можу уявити своє життя без них. Це заняття допомагає мені підтримувати мою фізичну форму. Також обожнюю створювати красу жінкам та дівчаткам, а саме зачіски. Я прагну реалізовувати себе у різних сферах. Тому, я сподіваюсь, що у майбутньому мої улюблені заняття принесуть мені користь.".

#Парламент_школи

 

              ... Читати далі »

Переглядів: 93 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-16

Друзі, а ви вже доєдналися до ОБЛАСНОЇ АКЦІЇ "УКРАЇНА - ЦЕ МИ!" від Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства

Роботи подаються до 24 грудня 2020 року.
Перелік номінацій:
- Номінація «Україна очима дітей, молоді»
- Номінація «Люди, які змінюють світ»
- Номінація «Україна в об’єктиві туриста»: рубрика «Краща фотографія» (жанри пейзаж, репортаж), рубрики «Кращий слайд-фільм», «Кращий відеофільм».

Друзі, надсилайте нам свої роботи! Чекають чудові призи!

А ось наші перші ... Читати далі »

Переглядів: 94 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-16

Настала черга познайомити вас з ще одним членом парламенту школи - Катериною Шинкарук (10 клас).

Катя дуже відповідальна та творча особистість, завжди з радістю бере участь в організації різноманітних заходів, саме тому займає посаду голови центру "Культурно-виховний" АУМ "СВІТ". 

Саме центр "Культурно-виховний" керує проведенням культурно-масових заходів, проводить рейди-перевірки, цікавезні конкурси, займаємось організацією шкільних і класних вечорів, дискотек, а також волонтерством.

Катя розповідає про себе: "Всім привіт! Мене звати Катя. Мені 16 років і вчуся в 10 класі. Маю багато хобі, проте найулюбленіше - малювання. Закінчила художню школу (5 років) і планую пов'язати своє життя з цим видом діяльності. Дуже люблю прогулянки, тому ви часто можете побачити мене з друзями. Я непосидюча, тому завжди вигадую щось нове. Люблю подорожі та нові знайомства з цікавими людьми.&q ... Читати далі »

Переглядів: 84 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-16

Аріанна Бернацька (8-А клас) займає посаду голови центру "Навчальний" АУМ "СВІТ". 

Даний центр займається проведенням цікавих навчальних змагань, конкурсів, брейн-рингів, а також проведенням рейдів-перевірок, контролем виконання домашніх завдань учнями, ведення щоденників, збереження підручників. Боротьба з пропусками уроків - це теж завдання центру "Навчальний". Це дуже відповідальна робота, оскільки хороша освіта - це шлях у щасливе майбутнє.

Додамо, що Аріанна також є здібним оператором та монтажером, оскільки багато відео, котрі ви бачите на наших сторінках у соцмережах, її рук діло.</div>
<div class=

Переглядів: 85 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-16

В сьогоднішній рубриці #Школа_має_таланти ми вирішили розповісти вам про дівчинку з неймовірними вокальними даними, Христину Савчук (5-А клас).

Дівчинка є переможницею багатьох конкурсів та змагань, в її арсеналі безліч грамот, медалей та статуеток, от і минулого четверга вона вкотре стала призеркою! Вокалом Христина займається близько 3 років і не уявляє свого життя без музики.

Учениця розповідає й про інші свої таланти: "Окрім вокалу, я вмію гарно декламувати вірші, чим активно займаюся вже майже 4 роки і отримала чимало нагород.

Також обожнюю вивчати іноземні мови і завдяки поглибленому вивченню англійської вмію чудово розмовляти цією мовою.".

Пишаємося, що Христина Савчук є ученицею нашої чудової школи!

 

              Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-12-16