9:45 AM
Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Друзі, в нашій школі є чудова зона для відпочинку - Місце щасливих людей. А тут трапилася можливість взяти участь в акції та зробити ще одну! Ми можемо виграти чудовий подарунок для нашої школи у вигляді комплектів крісел-мішків від School Recycling World, окрім цього усі школи учасниці отримають подяки за участь, а найактивніші – дипломи та смачні подарунки!

Для цього нам потрібно приєднатися до Всесвітнього дня прибирання, це найбільша еко акція нашої планети, яка об'єднує мільйони жителів у 180 країнах.

Номінації конкурсу: - найбільша кількість індивідуальних учасників, - найбільша кількість сміття зібраного під час Всесвітнього дня прибирання учнями школи, - найбільша кількість вторинної сировини зданої на переробку знайденої під час прибирань.

Друзі, ви готові? Ми впевнені, що так! Виходьте на прибирання з друзями/ з сім'єю/ індивідуально, робіть фото "до" та "після" та надсилайте нам, а ми опублікуємо їх в соцмережах нашої школи з хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine.

Не забуваймо про дотримання карантинних норм: маски, рукавички, соціальна дистанція та правила техніки безпеки.

Акція діє до 19 вересня, а 25-го ми отримаємо результати. Отож, вперед!

Організатори конкурсу Міжнародний молодіжним рух «School Recycling World» спільно з всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України, компанії PepsiCo Україна.

#побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine 

                           

Переглядів: 198 | Додав: filnatand | Рейтинг: 0.0/0