«...Не май зла сину. Ні на них, ні тим більше, на світ. Я знаю, це важко, але спробуй не озлобитися. Світ добрий, але кожній людині випадає своя путь... часами трудна... інколи навіть дуже...»

@ Василь Стус

Завтра українці відзначатимуть День українського кіно. А сьогодні в нашій школі відбувся кіноперегляд фільму «Заборонений» - біографічна драма про життя поета Василя Стуса. Фільм переглянули 9, 10 та 11 класи.

Хто ж такий Василь Стус?

Василь Стус – видатний український поет XX століття, борець за незалежність України. Він був одним з найактивніших представників українського дисидентського руху. Лауреат Державної премії ім. Т. Шевченка (1991), Герой України (2005, посмертно).

А знаєте хто такі дисиденти?

Це політичні інакодумці, це люди, політичні погляди яких істотно розходяться з офіційно встановленими в країні, де вони живуть.

Василь Стус за власн ... Читати далі »

Переглядів: 94 | Додав: filnatand | Дата: 2020-09-11

Так-так, це саме ми! Ваші АУМ "СВІТ"

Ми: Сміливі, Веселі, Інтелектуальні, Творчі скрізь і завжди !!!

Хочете дізнатися трішки більше про АУМ "СВІТ"?

В нашій структурі є кілька центрів і кожен центр займається певним напрямком роботи у школі.


Отож, у центрі «Навчальний» ми беремо участь у проведенні предметних тижнів, олімпіад, конкурсів, проводимо рейди-перевірки, контролюємо виконання домашніх завдань учнями, ведення щоденників, збереження підручників та ведемо боротьбу з пропусками уроків.

А от у центрі «Культурно-виховний» ми керуємо проведенням культурно-масових заходів, проводимо рейди-перевірки, цікавезні конкурси, займаємось організацією шкільних і класних вечорів, дискотек, а також волонтеримо.

Центр «Спортивно – оздоровчий» пропагує здоровий спосіб життя та проводить цікаві спортивні заходи.

Центр «Інформаційний» - це жур ... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: filnatand | Дата: 2020-09-11

Останнім часом захисні маски стали нашим невід'ємним атрибутом. А чому б не проявити свою творчість та фантазію в оздобленні масочки? Наші учні так і зробили, адже вони не лише розумники, а й справжні стиляги! Погляньте на цю красу! 

А переможці конкурсу отримали грамоти та чудові подарунки.

... Читати далі »

Переглядів: 143 | Додав: filnatand | Дата: 2020-09-11