Ми обрали клас, який найоригінальніше прикрасив клас до зимових свят.  Грамоту отримали учні 3-А класу та їхній класовод Лупашко Алла Терентіївна! Ми вітаємо переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому. А також, хочемо подякувати усім іншим класам, які доклали теж багато зусить, аби створити таку казкову атмосферу, яку ми маємо у закладі. Немає навіть схожого класу – абсолютно усі відрізняються індивідуальністю та творчим підходом!

 

Piccy.info - Free Image Hosting

Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-23

Відділом освіти, науки, культури  та спорту  Підгайцівської сільської ради були нагороджені  подарунками та дипломами, переможці творчих конкурсів  - учні Липинського ліцею. А саме:

Левчук Христина (6-Б)
Попик Злата (4-А)
 Петрук Дарина (11)
 Сподарика Михайло (11)
 Сятковський Владислав (11)
 Троцюка Володимир (5-А)
 Лукашук Денис (3-А)

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-23

Всі ми родом з дитинства, писав Антуан де Сент-Екзюпері.

А це й справді так. Напевно у багатьох з нас була чи навіть і зараз є улюблена лялька чи м'яка іграшка, яким ми в дитинстві могли довірити усі свої секрети.

Іграшки, насправді, ж відіграють досить важливу роль в розвмтку дитини. Гра в іграшки розвиває дитячу уяву, тренує ситуативні навички поведінки, адже, граючись, дитина уявляє себе в різних ролях. Такі ігри допомагають зорієнтуватися як вчинити і в реальних ситуаціях.

Сьогодні в Липинському ліцеї був день іграшки. Дітки поприносили своїх улюблених друзіві ми хочемо познайомити вас з ними.book

Більше світлин на нашій сторінці на Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/groups/zoshlypyny

 

Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 60 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-21

Завдяки коштам освітньої субвенції за 2021 рік, відділ освіти, науки, культури та спорту Підгайцівської сільської ради придбав 4 інтерактивні панелі Starboard діагоналлю екрану 75 см з мобільними стійками та персональними комп’ютерами, оснащеними спеціалізованим програмним забезпеченням для проведення уроків , різноманітних заходів
за сучасними освітніми вимогами НУШ!!!!!!!!!

 Ще три комплекти ноутбуків з інтерактивними панелями поїдуть у Лищенський та Підгайцівській ліцеї.

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-21

До нас наближається велике та світле свято — День святого Миколи-чудотворця. Напередодні цього дня усі дітки з нетерпінням чекають подаруночків під подушкою. Але є і такі дітки, які про це можуть лише мріяти... Наш ліцей, в рамках благодійної акції "Миколай про тебе не забуде", зібрав подаруночки для діток, які знаходяться на стаціонарі в дитячому відділенні ВОПЛ. Серед подарунків багато іграшок, конструктор, канцтовари. Ми дякуємо від усієї душі усім, хто долучився до акції. Краса нашого серця у наших добрих справах!

 

Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 55 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-17

Усі ми родом з дитинства

Усі діти люблять казку, а особливо, якщо герої казок оживають

Сьогодні у нашому ліцеїбув саме такий день — день казки, магії, музики, подарунків та святкового настрою.

Ми одягалися у костюми, до діток приходили святий Миколай та чарівниця-помічниця з гостинцями, а також 5-Б клас, разом з класним керівником Харитонюк Іванною Володимирівною, підготували святкове чарівне дійство.

Більше світлин та відеоматеріали ви можете знайти на Фейсбук на нашій офіційній сторінці за посиланням 

https://www.facebook.com/groups/zoshlypyny

Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 69 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-17

Сила людського серця — в доброті, єдності та милосерді! Особливо у такий непростий для усіх нас час!

Ми дякуємо УСІМ, хто долучився до благодійної акції по збору подарунків для учасників ООС "Скриня доброти"!

Сьогодні ми віддали зібрані пакунки волонтерській організації "Серце патріота"

Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 64 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-16

Наближається той день, коли до наших діток завітає вночі святий Миколай для того, щоб принести гостинця чи покласти різочку неслухняним. Але ми впевнені, що наша малеча отримає подарунки. Сьогодні в ліцей завітав помічник святого Миколая та передав загадки для діток початкової школи. От ми і влаштували міні-квест для того, щоб визначити найспритніших. Усі діти молодці, старалися знайти, де ж заховані загадки, однак 3-Б клас побив усі рекорди!

Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 72 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-15

Друзі, 100 днів у школі це для вас багато чи мало?!

У наших першокласників(1-Б клас) думки розділилися. Але одне ми можемо сказати впевнено — перші 100 днів у школі це круто, цікаво, хвилююче, захоплююче! Сьогодні ми побували на святі в наших найменших учнів. Гралися, вчилися, частувалися, і звісно ж — співали

Дітки показали, що 100 днів у школі пройшли аж ніяк недарма! Ви великі молодці!

Більше світлин заходу та відеоматеріалів переглядайте на нашій офіційній сторінці на Facebook: https://www.facebook.com/groups/zoshlypyny

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting ... Читати далі »

Переглядів: 52 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-14

До теми дитячого телебачення немає байдужих, тому що всі ми родом з дитинства. Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення – одне з найбільш світлих і добрих свят. Воно закликає не забувати про наших найулюбленіших маленьких телеглядачів і нагадує дорослим про те, що і вони колись були дітьми.

От і ми з учнями 5-А класу поговорили про телебачення, маленьких телеведучих, а також ознайомилися із матеріалами про перші телевізори. Дуже велику зацікавленість викликав у дітей той факт, якими маленькими раніше були телевізори, порівняно з тим, якими великими та кольоровими вони є сьогодні.

І хоча телебачення є не таким популярним серед сучасних дітлахів, проте потрапити в " отой цікавий ящик" мрія багатьох! А от процес створення мультиків був родзинкою години спілкування.

Ми тепер знаємо що відбувається за кулісами телеефіру, як створюються мультфільми і навіть можемо намалювати міні-мультик самостійно!

... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-12-13

« 1 2 3 4 5 6 ... 62 63 »