Інтегрований урок з української мови за темою «Займенник» та «Я у світі» -«Традиції мого народу» підготувала учитель початкових класів Березовська О.Р. і учні 4-Б класу. Діти дізналися про особливий сценарій святкування тижня Масляної в Україні і незмінним її атрибутом - млинцями. Виконували різні вправи: записували прислів‘я і підкреслювали займенники, складали речення і словосполучення із займенниками, логічно підбираючи займенники у речення, будували текст про Масляну. Учні були активними, емоційними, творчими. А домашніє завдання - напекти смачних млинців і почастуватися!

Світлина від Ревчук Вікторії.

Світлина від Ревчук Вікторії. ... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-02-17

Цей порядок реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання має використовуватися особами, які у 2020 році складають державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Увага! Якщо ви вже маєте атестат (здобули повну загальну середню освіту в попередні роки) або навчаєтесь у закордонному навчальному закладі ви маєте користуватися іншим порядком реєстрації на ЗНО. Реєстрація на ЗНО випускників поточного року триває з 03 лютого до 24 березня 2020 року. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року. Унесення змін до реєстраційних даних – з 03 лютого до 24 березня 2020 року. Для того, щоб зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – зовнішнє оцінювання), потрібно виконати низку послідовних дій. 1. Ознайомтесь із правилами прийому до вибраних вами закладів вищої освіти. Радимо уважно вивчи ... Читати далі »
Переглядів: 141 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-02-06

Світлина від Inna Hrubizna.

Переглядів: 163 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-02-03

         Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Щира материнська ніжність, небагатослівна батьківська любов, домашній затишок, сімейна злагода – все це є першоосновою успішного та гармонійного розвитку та виховання дітей. Саме тому в нашій школі з особливою любов’ю ставляться до змагань, в яких приймають участь сімейні команди. Найпопулярнішими серед таких стали змагання «тато, мама, я – спортивна сім’я», які цьогоріч відбулися 28 січня 2020 року у 2-А класі.

         Бажанн ... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-01-28

Ігри, свята, вікторини, тренінги, змагання - все це робить шкільне життя дітей активним, захоплюючим, розширює кругозір і словниковий запас, зближує учителя та учня, а також сприяє зростанню професійних умінь вчителів, даючи їм можливість виявити себе організатором заходу або розробником завдань.

Саме з такою ціллю та відповідно до наказу про предметні тижні з 20 січня по 24 січня 2020 року було проведено Тиждень інформатики (учителі: Т.А. Яцишина та І.В. Харитонюк ).

Щодня проводились цікаві заходи, а саме: розгадування кросвордів і ребусів, робота з навчальними проектами «Я програмую в Lazarus», конкурс «Я програмую в Scratch”, година спілкування «Безпечний Інтернет», брейн-ринг «Подорож країною Інформатики», лекція «Застосування 3D-принтера в різних галузях виробництва». Лекцію для учнів дев'ятих к ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-01-24

      В українському національному календарі дата 22 січня посідає одне з провідних місць. Так, саме 22 січня  Україна святкує День Соборності – більше ста років тому, у 1919 році, було проголошено Акт Злуки Української Народної Респуб ... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-01-22

Новий 2020 рік Липинська школа розпочала із відзначення особливого релігійного свята, що наповнює людські серця теплом і милосердям – Різдва. 17 січня учні 7-Б класу разом зі своїм класним керівником Галяс В. І.  представили захід «Святкуємо Різдво».

Вони підготували гарне Різдвяне дійство, що супроводжувалось святковою колядою, вертепом та привітаннями. Діти з акторською майстерністю показали вертеп, в якому брали участь такі герої: Ангели (Ковтун Н., Бойко В.), Пастушки (Черенюк С., Артисюк М., Мельничук А.), Царі зі Сходу (Сподарик М., Сятковський В., Сидорчук В.), Цар Ірод (Наумюк Н.), Воїн (Чикиренда Т.), Книжник (Сидорчук А.), Чорт (Палійчук В.), Солдат (Ромашко С.), Запорожець (Панасюк Б.). Доповнив святкову програму ансамбль «Рушничок» (керівник Баранюк Н. М.).

  ... Читати далі »

Переглядів: 156 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-01-18

У школі недавно стала функціонувати вільна Wi-Fi мережа для всіх відвідувачів, та зокрема, й школярів. Завдяки їй можна поцікавитись навчальною інформацією, науковими публікаціями чи статтями, що сприятиме загальному розвитку дитини. Проте є і друга сторона медалі даного нововведення - зловживання гаджетом. На сьогоднішній день залежність від мобільних пристроїв стоїть на рівні з ігроманією,алкоголізмом, наркоманією тощо. Дитина може проводити багато часу в смартфоні, не звертаючи увагу на те, що коїться поза віртуальною реальностю. На сьогоднішній день є чимало  шкідливих додатків чи сайтів, якими може користуватися ваша дитина як вдома, так і під час навчання, відволікаючись від потрібної справи. Велику шкоду як для здоров'я, так і для психічного стану дитини, несе в собі надмірне користування улюбленим гаджетом. Дана стаття присвячена для батьків, яким не байдуже здоров'я своїх дітей.

Існує чимало додатків для контролю пристрою дитини, але ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-01-13

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.

Взявши участь у  пробному ЗНО, Ви зможете:

  • ознайомитись із
    • процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання,
    • структурою та змістом тестового зошита,
    • порядком доступу до пункту тестування та робочого місця;
  • отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу;
  • психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
  • навчитись ефективно розподіляти час;
  • оцінити свій рівень навчальних досягнень.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання у 2020 році в ... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2020-01-02

У Липинах урочисто відкрили головну ялинку громади
     Сьогодні, 19 грудня  у Липинській ОТГ відбулося урочисте відкриття головної новорічної  ялинки .
    Уже традиційно святкове засвічення ялинки, відбулося на центральній площі села Липини.
    Розпочали дійство, на яке всі чекали цілий рік, із привітань та віншувань. До святкової програми долучилися як діти, так і дорослі. 
    З привітаннями та побажаннями на прийдешній рік до мешканців громади звернувся сільський голова Богдан Петрович Гусак, який  зауважив, що цього дня усі ми чекаємо дива і шукаємо щось хороше не лише під подушкою, але й у житті. Побажав, щоб сьогоднішнє свято було гарним початком новорічних святкувань.
     Зрештою, після того, як усі порозважалися, поспівали пісень та поводили хороводи,  святий Миколай – головний господар   пообіцяв і надалі берегти усіх  від усього злого та пі ... Читати далі »

Переглядів: 968 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2019-12-19

« 1 2 ... 60 61 62 63 »