Згідно річного плану закладу, з метою реалізації компетентнісного підходу до навчання та виховання учнів, підвищення мотивації до вивчення предметів природничого циклу, пропагування екологічної безпеки проходив Тиждень природничих наук. Заплановані заходи були досить цікавими, креативними для учнів. Коменда О.О. провів естафету «Юний науковець», розв’язуючи задачі, загадки, знайомлячись з різними біологічними фактами. Переглядаючи відеоролик «Молекулярне життя», дізналилися про кількість помираючих і відновлюючих клітини у людини. Філіпчук В.В. провела дослідження харчової та косметичної продукції, підготувала віртуальну подорож «Утворення Землі в хімічних експериментах», конкурс «Синтезований кристал». Л.В.Мороз організувала зустріч з працівниками національного природного парку «Цуманська пуща», які розповіли про комах, птахів, тварин, що охороняються у Волинській області. Галяс В.І., учитель географії разом з учнями ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-10-25

Суботнього вечора 23 жовтня діти разом з керівниками насолоджувалися грою акторів, музикою та світловими ефектами драми-феєрії "Лісова пісня" Лесі Українки. Згідно з планом роботи гуртка "Драматургія і театр" (керівник гуртка - Маслей С.О.) та з метою вивчення літератури рідного краю, особливостей театрального мистецтва учні 6-А класу (класний курівник - Дильдіна М.В.) відвідали Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка. Багато гарних вражень вражень від вистави та спілкування!

... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-10-25

Сформувати у молодого педагога впевненість у правильному виборі професії, особливостями професійної компетентності, активізацією творчого потенціалу кожного молодого педагога, розвивати навички партнерських відносин і рефлексії - такою була мета сьогоднішнього семінару- тренінгу з молодими педагогами. Педагоги ділилися враженнями про учительські будні, ситуації, які складаються на уроках. Питань багато, ось і шукали шляхи їх вирішення. Хоч педагоги і молоді, але вони вже відчувають відповідальність за кожного учня, про їх знання, з якими вони підуть у самостійне доросле життя. Вправи тренінгу допомагали програти ті ситуації, які часто виникають у роботі. Педагоги вважають, що досягли очікуваних результатів, отримали відповіді на питання, які виникають. Але кожен день різний, неповторний, тому і ситуації неординарні. Ще В. Сухомлинський писав: «Навіть у найдосвідченішого педагога , бувають кризи і поразки та ті факти, які ставили його у глухий кут, але не той викладач успішний, ... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: lypynyzosh | Дата: 2021-10-25