12:41 PM
Зустріч з успішним випускником

Щороку учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини тішать своїх наставників перемогами на олімпіадах, творчих конкурсах, найвищими балами на ЗНО та щоденними досягненнями у навчанні, але є такі учні, імена яких надовго залишилися у пам’яті та серцях вчителів і сьогодні ми хочемо розповісти вам про такого випускника школи - Leonid Baglaj.

В п'ятницю (5 лютого 2021 р.) Леонід відвідав нашу школу і провів для учнів 10 та 11 класів чудову мотиваційну лекцію про те, як визначати власні цілі та досягати їх, як зрозуміти чим ти хочеш займатися в майбутньому, а також розповів про свій життєвий досвід, про власний успіх, шлях до якого був досить тернистим.

Друзі, мабуть, усі ви бували в Луцька Венеція, а, можливо, навіть брали у прокат один з велосипедів і насолоджувалися поїздкою у парку ім. Лесі Українки? Якщо так, то ви будете приємно здивовані дізнатися, що ці чудові проекти - справа рук нашого випускника Леоніда. Окрім цього, за його ініціативи у парку культури та відпочинку імені 900-річчя облаштують другу Луцьку Венецію з прокатом човнів.

Цікавим фактом про Леоніда Баглая стало те, що чоловік багато років пропрацював в МВС, але все ж згодом вирішив зайнятися власним бізнесом. В школі він не був зразковим учнем, але в університеті виправив це і отримав дві вищі освіти з червоним дипломом.

P.S.: Нашим учням дуже сподобалася лекція і, ми певні, що подібні зустрічі з успішними випускниками є неабияким поштовхом, мотивацією та натхненням для самореалізації старшокласників, котрі зовсім скоро "підуть у власне плавання"!

Пишаємося нашим чудовим випускником Leonid Baglaj та бажаємо подальших успіхів!

 

                Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 68 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0