10:31 AM
Розмови про толерантність

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, сексуальної орієнтації, етносу або кольору шкіри. Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

Свято покликане шанувати рівність всіх людей, не залежно від походження, кольору шкіри, етносу, національності, релігійних вподобань, гендерної ідентичності чи світогляду.

Здатність терпимо і з розумінням ставитись до інакшості оточуючих, це невід'ємна складова сучасного життя та умова органічного співіснування різних людей в одному суспільстві. Адже кожен із нас унікальний.

У цей день як ніколи актуальним є гасло «Усі різні ‒ усі рівні», яке вже давно стало символом толерантності та шанування різноманіття.

У 5 -А класі ми провели годину спілкування, на якій поговорили про те, що таке толерантність, у чому вона проявляється та чому так важливо бути толерантними у ставленні до інших.

Більше фото на нашій офіційній сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/groups/zoshlypyny 

#Деньтолерантності

#толерантність
 

 

Piccy.info - Free Image Hosting 

Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 66 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0