1:28 PM
Проєкт EU NEIGHBOURS east запрошує молодих лідерів думок, які мріють стати амбасадорами ЄС

Друзі, українську молодь запрошують у волонтерський проєкт! Уважно читайте деталі.

Проєкт EU NEIGHBOURS east запрошує молодих лідерів думок, які мріють стати амбасадорами ЄС серед однолітків, долучитися до волонтерського проєкту, у якому вже беруть участь 700 молодих людей з 33 країн Європи.

Прийом заявок на участь у програмі триватиме до 31 березня 2021 року.
Якщо ви бажаєте долучитися до програми, вам необхідно заповнити коротку Google-форму, після чого з вами зв’яжеться представник програми.

Участь у програмі може взяти молодь у віці 16-26 років. У разі, коли учаснику не виповнилося 18 років, він не зможе брати участь у міжнародних поїздках, але такий амбасадор може бути активним учасником онлайн-активностей та подій всередині країни.

Майбутні амбасадори мають добре знати англійську мову, мати сильні комунікаційні навички, прагнути ділитися знаннями та інформацією з однолітками, а також бути готовими придумувати, створювати й брати участь у громадських проєктах у своїй країні.

Деталі: https://www.euneighbours.eu/.../eu-in.../youth/yeas/apply

На учасників програми чекають подорожі до країн ЄС та Східної Європи на Форуми європейської молоді, конференції Східного партнерства та інші події.

Участь у програмі передбачає безліч можливостей для “прокачування” навичок лідерства, волонтерства та вмінь, що знадобляться на майбутній роботі.

Майбутні амбасадори зможуть брати участь у регулярних практичних онлайн-воркшопах від урядовців, дипломатів, журналістів, представників брендів та громадських організацій з ЄС. Учасники програми стануть членами активної спільноти в онлайні та офлайні: долучаться до воркшопів, ідеятонів, вікторин, ярмарок, Днів Європи, дебатів в інстаграмі, онлайн-бінго, кампаній у соціальних мережах та інших подій.

Переглядів: 91 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0