10:00 AM
Кольоровий тиждень

Іноді серед сірої метушні буднів і напруженої праці хочеться чогось незвичайного. Тому, ми і вирішили додати кольорових барв у наші шкільні будні! Ми розпочинаємо кольоровий тиждень саме з червоного кольору, який є найбільш емоційно насиченим, яскравим, асоціюється із сонцем та вогнем. Тож надіємося, що цей тиждень буде наповнений не лише різнокольоровими барвами, а й подарує нам лише позитивні емоції, бадьорість та море енергії!

ЦІкаві факти про фіолетовий колір. Факт # 1. Фіолетовий колір є видимим світлом з найменшою довжиною хвилі. Факт # 2. Фіолетовий колір дуже таємничий і саме його, разом з синіми відтінками, використовують для створення чуттєвої атмосфери і чарівних локацій. Він допомагає зосередитися, задуматися і підходить для творчих людей. Факт # 3. Колір вважається королівським, так як у Візантії свого часу він був таким же дорогим, як і синій. Він виготовлявся з величезної кількості молюсків з чорнилом. Факт # 4. У 2003-му році шерсть білого ведмедя забарвилася в фіолетовий через лікарський препарат. Це сталося в аргентинському зоопарку. Факт # 5. У Європі цим кольором шанували правителів, які відійшли у вічність. Факт # 6. Дослідники стверджують, що людина почне відчувати радість, якщо буде довго дивитися на фіолетовий. Він сприяє виробленню ендорфінів. Він також зменшує біль і знімає напругу. Факт # 7. Люди, які люблять фіолетовий колір, як правила мудрі і впевнені в собі. У них добре розвинений інтелект, і вони не відчувають почуття тривоги.

Piccy.info - Free Image Hosting

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 59 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0