4:25 PM
День Героїв Небесної Сотні
... Пробач, що покинув тебе і віддав перевагу іншій. Пробач, що любов розірвала мені серце, і я обрав її, цю вічно юну красуню з таким щемким іменем Україна. Уся Небесна Сотня обрала Україну. Ми всі назавжди лишилися на зимовій бруківці, щоб для неї настала нова весна. (Марко Рудневич "Я з Небесної Сотні")

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Саме в ці дні протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку - загинуло найбільше активістів Майдану.

Сьогодні в ЗОШ І-ІІІ ст. с.Липини ми вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні, була організована виставка, горіли лампадки, діти могли ознайомитися з основною інформацією Революції Гідності з тематичного лепбуку, також школярі виготовли білосніжних ангелів з паперу та розмістили їх на Серці пам'яті.

До учнів 10 та 11 класів завітав на зустріч учасник Революції Гідності Руслан Петрович Галяс та розповів про події на Майдані 2013-2014 років.

 

Piccy.info - Free Image Hosting Piccy.info - Free Image Hosting

Переглядів: 81 | Додав: lypynyzosh | Рейтинг: 0.0/0